Gevelonderhoud

  1. Home
  2. Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

Naast de reiniging van glaswerk, is Groen Glasbewassing ook gespecialiseerd in gevelonderhoud. Het onderhoud van de gevels is namelijk erg belangrijk. Een gevel beschermt een huis/gebouw namelijk tegen weersinvloeden van buitenaf. Samen maken de gevels onderdeel uit van de stabiliteit en structuur. Toch hebben gevels ook een andere functie. Omdat gevels direct de aandacht trekken, dragen ze bij aan de uitstraling. Gereinigde gevels zorgen ervoor dat een huis of gebouw er weer schoon uit zal zien.

Gevels vallen onbewust toch best op. Het is daarom wel zo belangrijk dat ze schoon blijven. Toch is het schoonhouden van de gevels een flinke klus. Door weersomstandigheden, dieren of menselijke producten zoals graffiti, kunnen gevels snel erg smerig worden. Helaas is het reinigen van een gevel een stuk lastiger dan het schoonmaken van bijvoorbeeld de badkamer. Daarom vereist gevelonderhoud een vakkundige aanpak, zodat ieder gebouw weer kan stralen!

Gevelonderhoud bestaat overigens niet alleen uit het reinigen en schoonhouden van de buitenmuren. Ook voegwerk en impregneren zijn voorbeelden van goede gevelonderhoud. Wanneer een professional onlangs nog de gevel heeft aangelegd, zal er weinig aan mankeren maar uiteindelijk zal een gevel, over de jaren heen, toch gaan slijten. Zo kunnen er in de voegen (het metselwerk) scheurtjes of gaatjes ontstaan.

Groen Glasbewassing is bekend met gevelonderhoud. Als geen ander weten wij het belang van een waterdicht gebouw of een vochtvrije woning. Door kritisch te kijken en goed te overleggen, komt ons team telkens weer met een gepaste oplossing voor ieder project. Ook voor gevelrenovatie bent u bij ons op het juiste adres!

Menu