Glasbewassing

  1. Home
  2. Glasbewassing

Glasbewassing

Groen Glasbewassing is gespecialiseerd in grondige reiniging. Wij geloven dat een gebouw met een schone uitstraling veel voordelen heeft! Dit geldt in het bijzonder voor de ramen die in een gebouw zitten. Zo komt er voldoende zonlicht naar binnen, zodat er binnen bijvoorbeeld gewerkt kan worden. Daarnaast zorgen ramen voor een stukje afleiding. Mensen die binnen zitten, kunnen zo eventjes genieten van wat er zich buiten afspeelt.

Als je lekker naar buiten aan het kijken bent, kan een vieze plek op het raam erg storend zijn. Helaas zijn deze vieze plekken lastig te voorkomen. Neem als voorbeeld de weersinvloeden in Nederland. Wanneer het eenmaal gaat regenen en waaien, zie je dit direct op het raam. Daarnaast worden ramen ook snel vies door de ontlasting van sommige vogels. Tijd voor verandering!

Wij, van Groen Glasbewassing, begrijpen en herkennen de veelvoorkomende problemen omtrent het schoonhouden van ramen. Een smerig raam maakt niemand vrolijk, dat werkt alleen maar averechts. Daarom beschikt ons vakkundige personeel over de benodigde kennis en de juiste technieken. Hierdoor verdwijnen de vieze vlekken en blijft er na behandeling geen schoonmaakmiddel meer achter. Zo kunt u direct genieten van glasheldere ramen!

Ieder project brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Om iedereen van schone ramen te kunnen voorzien, beschikken wij over veel verschillende gereedschappen. Zo zullen alle ramen er weer helder en transparant uit komen te zien! Door onze uitgebreide ervaring in de reiniging van ramen en gevels, is geen enkele klus ons te groot.

Menu