Over ons

  1. Home
  2. Over ons

Over Groen Glasbewassing

Groen Glasbewassing reinigt de ramen in de gebieden Bussum, Hilversum, Blaricum en Laren. Wij bieden complete ruitenreinigingsservice, het schoonmaken van residentiële en commerciële eigendommen, van appartementen met één slaapkamer tot grote landhuizen en winkelpuien naar hotels.

Het doel van Groen Glasbewassing is om het hele jaar door een ongeëvenaarde, hoogwaardige glazenwasservice aan te bieden zonder compromissen. We geloven zo veel in onze service dat we op al ons werk 100% tevredenheidsgarantie bieden. We gebruiken zowel traditionele ramenreiniging als de telescoopsysteem voor het reinigen van ramen en hebben een volledige aansprakelijkheidsverzekering voor de burger en de werkgever, wat betekent dat u veilig bent in de wetenschap dat u te maken heeft met een authentiek, echt, raamreinigingsbedrijf, dat u kunt vertrouwen!

Als bedrijf bieden we realistische en concurrerende prijzen en een persoonlijke service. Wij reinigen al uw kozijnen, glas en vensterbanken als onderdeel van de prijs die wij u aanbieden, en doen de residentiële en commerciële ramen schoon met de frequentie die u nodig heeft.

Menu